Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Χρόνια Πολλά - Καλά Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος με ευχάριστα νέα!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ .ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Ν.Δ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟ TON KΟΣΜΟ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ - Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!! 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 

Οι συνεργάτες μου κι εγώ σας ευχόμαστε
Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενες  γιορτές.
Η γέννηση του Χριστού να φέρει υγεία και  ευτυχία στις  οικογένειές σας αλλά και να θεριέψει  την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο  στον δήμο μας
Πάντα κοντά σας
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ
υποψήφιος  Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

2014 ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος
Χρήστος ΠαπούλιαςΟ Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος Τριχωνίδος «Οι Ρουμελιώτες»
θέλοντας  πάντα να είναι σε συνεχή επικοινωνία με όλο τον κόσμο σας εύχεται καλά Χριστούγεννα με υγεία χαρά αγάπη, και ευτυχισμένο το νέο έτος.
            Κατανοώντας τις δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε,ας φροντίσουμε αυτές τις γιορτές να γεμίσουμε την καρδιά μας με ελπίδα, πίστη και ομόνοια και επιπλέον ας μην αφήσουμε τις συνεχείς και επερχόμενες λύπες να μας κάνουν να κλειστούμε στον εαυτό μας.
 Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει μόνος και περιττός. Ας φορέσουμε το πιο όμορφο χαμόγελο μας και ας γιορτάσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε αυτές τις άγιες μέρες. Να θυμόμαστε όλοι ότι η αγάπη στον συνάνθρωπο είναι δείγμα πολιτισμού και ο πολιτισμός των ελλήνων είναι μακραίωνος. Ας γιορτάσουμε, λοιπόν, τιμώντας τα παραδοσιακά έθιμά μας κληροδοτώντας τα και στους νεότερους.
 Μετά εκτιμήσεως,
Εκ του Δ.Σ.
Εύχομαι σε Όλους ,  η Γέννηση του Θεανθρώπου καθώς και  Το Νέο Έτος 2014 ,να μας Χαρίσει  αισιοδοξία & δύναμη, ώστε με Υπομονή, να αντιμετωπίσουμε τις Δύσκολες ημέρες που έρχονται για τα Ελληνικά Νοικοκυριά .
Ότι μας Στέρησε το 2013 , ας το χαρίσει απλόχερα ,το Νέο Έτος 2014 ..
Χρόνια Πολλά!
Φώτης Αλεξόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
Αγίας Παρασκευής 
Με την ευκαιρία των εορτών σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Χρήστος Παπούλιας αναφέρει :

΄΄ το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ εύχεται σε όλο το επιβατικό κοινό της πόλης Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ με συνέπεια και υπευθυνότητα ασκούν το επάγγελμα και πάντα βρίσκονται κοντά στους πολίτες. Στην ιδιαίτερη αυτή κρίσιμη εποχή θα πρέπει όλοι μαζί να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Καλές εορτές. ΄΄