Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

H Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης και ποινικοποίησης του συνδικαλιστικού κινήματος

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης και ποινικοποίησης του συνδικαλιστικού κινήματος που επιχειρεί η κυβέρνηση, με τη δικαστική παραπομπή σύσσωμου του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Η κατηγορία που ανασύρει και προσάπτει στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., η μνημονιακή κυβέρνηση, αφορά στην αντίδραση της Ομοσπονδίας και στην απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2011, ενάντια στις περικοπές των αποδοχών των εργαζομένων (νέο μισθολόγιο) και στα μνημονιακά μέτρα.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Κηρύσσει Παναττική Στάση Εργασίας την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013, από τις 11.00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί τους εργαζόμενους να δείξουν, με τη μαζική τους παρουσία στις 12.00 το μεσημέρι στα Δικαστήρια, στην κυβέρνηση, ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των συνδικάτων και των εργαζομένων. Τα συνδικάτα θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ακόμα πιο δυναμικά, ενωτικά και μαζικά μέχρι την  ανατροπή της πολιτικής-λαιμητόμου των Υπηρεσιών, των Κοινωνικών Αγαθών και των Δημοσίων Υπαλλήλων.Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.