Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Ράδιο Μέγαρο

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - CATERING


Αίθουσα  εκδηλώσεων
Στην  αίθουσα εκδηλώσεων  Ραδιομέγαρο  αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδήλωσης
Επιλέξτε την λίστα για περισσότερες πληροφορίες

Γάμος     
Μοναδική  στιγμή  σε  ένα  φιλόξενο  χώρο. Όλοι  εμείς  με επαγγελματισμό , συνέπεια και  ευγένεια  είμαστε  δίπλα  σας. Ώστε να δημιουργήσουμε την εκδήλωση που εσείς θέλετε στα μέτρα σας.Αφήνοντας ξεχωριστές εντυπώσεις και αναμνήσεις.
Διαθέτουμε εσωτερικό χώρο 500 ατόμων και εξωτερικό χώρο 800 ατόμων.Επίσης καλύπτουμε τον γάμο σας με ζωντανή μουσική, ήχο,φωτισμό,στολισμό,παρκαδόρους , άτομα στην υποδοχή  και ότι άλλο μας ζητήσετε. Το ψήσιμο των άρνιων το αναλαμβάνουμε δωρεάν.

Βάφτιση  
Οργανώστε την εκδήλωση της βάφτισης που θέλετε στον χώρο μας και θα είστε οι πρωταγωνιστές για ένα απόλυτα επιτυχημένο και ξεχωριστό event!!!
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ξεφαντώσουν με ασφάλεια στον παιδότοπο μας!!!

Εταιρικές εκδηλώσεις    
Ο χώρος μας  ακόμη μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα σύμφωνα με τις ανάγκες και την φαντασία  σας. Για δεξίωση-πάρτυ-εταιρικό event-γιορτή-γενέθλια.  Επίσης οι δεξιώσεις σας μπορεί να τις επιλέξετε ανάμεσα  σε  καθιστό ή  μπουφέ.

Το άγχος της οργάνωσης μιας επιτυχημένης δεξίωσης είναι κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα ζευγάρια που αποφασίζουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Για να  ευχαριστήσετε τους καλεσμένους  που σας τιμούν με την παρουσία τους στην μοναδική στιγμή της ζωή σας και φυσικά για να απολαύσετε την γαμήλια δεξίωση που ονειρεύεστε ένας καλός προγραμματισμός κρίνετε αναγκαίος. Κλείστε εσείς την ημερομηνία και αφήστε τις λεπτομέρειες σε μας!!!!
Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εκδηλώσεων στο χώρο σας ή στο δικό μας!
Νικόλαος Μπούλης
Μεσολόγγι
Π. Σταυροπούλου 31
τηλέφωνο: 2631023468
Fax: 2631026900