Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει στη «Let’s do it GREECE» και καλεί σχολεία, φορείς και επιχειρήσεις να συνδράμουν ενεργά


Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει για πρώτη φορά στη διεθνούς κλίμακας Εθελοντική Καμπάνια «Lets do it», με δύο παράλληλες δράσεις καθαρισμού στη Δ.Ε. Κρυονερίου (στην είσοδο του δάσους Τατοΐου) και στη Δ.Ε. Διονύσου (από τις οδούς Κυβέλης – Μαγνησίας - Μικρομάνης έως τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου), την Κυριακή 14 Απριλίου 2013.
«Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, προσκαλούμε όλους τους πολίτες, τα Σχολεία,  τους φορείς και τις επιχειρήσεις του Δήμου Διονύσου, να συμμετάσχουν ενεργά τόσο στις εργασίες προετοιμασίες όσο και στις ομάδες καθαρισμού.
 Χρονoδιάγραμμα:
1η Απριλίου στις 12:00 - Ενημερωτική συνάντηση φορέων στο Π.Π. Κέντρο Αγ. Στεφάνου, (Ε. Πετζερίδη 3).

27-28 Απριλίου: Εκδήλωση Αξιολόγησης και προγραμματισμού επόμενων δράσεων (η ώρα και ο τόπος συνάντησης θα οριστούν προσεχώς).

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΦΟΡΕΙΣ:

Συμμετοχή στις ομάδες εργασίες.
Διοργάνωση συγγενών δράσεων.
Συμμετοχή στα σημεία καθαρισμού.

ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:

Συμμετοχή μέσω χορηγίας υλικών π.χ. νερά, σακούλες απορριμμάτων, γάντια, καπελάκια με τα λογότυπα εταιρίας και Lets do it κ.λπ.
Διοργάνωση συγγενών δράσεων.
Εταιρική παρουσία στα σημεία καθαρισμού.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο dimsxeseis@dionysos.gr (με την ένδειξη “Συμμετοχή Lets Do it”), για τη συμμετοχή σας στη δράση.

Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση, πληροφορία ή βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στα τηλ. 2132030603 και 2132030614.Σημείωση προς εκδότες –διευθυντές Μ.Μ.Ε.

Σας καλούμε να γίνετε χορηγοί επικοινωνίας και να στηρίξετε την διεθνούς κλίμακας εθελοντική καμπάνια «Lets do it GREECE» στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Διονύσου.

Για να επιβεβαιώσετε την στήριξη του Μ.Μ.Ε. το οποίο εκπροσωπείτε στη «Lets do it GREECE» σας παρακαλούμε να στείλετε το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 1 Απριλίου, e-mail με το όνομα του Μέσου και το logotypo στο: dimsxeseis@dionysos.gr, ή στο: dhmosdionisou@gmail.com, για να συμπεριληφθούν στην αφίσα.