Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

ΠΣΕ Πανηπειρωτικη Εκλογες 01 Απριλιου 2013 Κωνσταντινου Κωνσταντινος Θεσπρωτικη Υποψηφιοτητα


ΠΣΕ Πανηπειρωτικη
Εκλογές 01 Απριλίου 2013                                
Κωνσταντίνου Σ. Κωνσταντίνος 
"Ενότητα για την Ήπειρο"
Μια Θεσπρωτική Υποψηφιότητα στην ΠΣΕ                            
από το Γαρδικι Φιλιατων  Μουργκανα.  
Η Πανηπειρωτικη Συνομοσπονδία σε λίγες ημέρες θα έχει Εκλογές
για ανάδειξη νέου Δ.Σ της ΠΣΕ.
Η ημερομηνία εκλογών είναι η 1η Απριλίου ημέρα Δευτέρα στις αίθουσες της Πανηπειρωτικης στην Αθήνα Κλεισθενους αρ.15.
Το γεγονός των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ σε αυτό το Θεσμικό όργανο όλων των Ηπειρωτών είναι σημαντικό τόσο για τους αποδήμους πατριώτες αλλά και για όλη την Ήπειρο και την Ελλάδα.
Η Πανηπειρωτικη έχει επιδείξει παρεμβατικό λογο! σημαντική παρουσία στα κοινωνικό πολιτικά και παραμένει πυλώνας και γέφυρα όλων των Ηπειρωτών αποδήμων με τις ιδιαιτέρες πατρίδες.
Αντιληπτό είναι το πόσο σημαντικό αυτή την φορά, αυτή την δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και την Ήπειρο μας είναι ο ρόλος του νέου ΔΣ της ΠΣΕ.
Η ΠΣΕ είναι ένας Θεσμός με διάσταση Παννελαδικη και Παγκόσμια!
Για παράδειγμα και μόνο πληροφοριακα, αν απογραφικά ήθελε να αριθμήσει μέλη μόνο στην Ελλάδα ο αριθμός με ευκολία ξεπερνά τα 1,500,000 Ηπειρώτες/μέλη!! 

Ο Συνδυασμός Ενότητα για την Ήπειρο!


Οι προκλήσεις του νέου ΔΣ ανοικτά Δημοκρατικά συζητηθήκαν στις 20 Μαρτίου στον συνδυασμό «Ενότητα για την Ήπειρο» με επικεφαλή τον επιτυχημένο Πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου και τεθήκαν σε πλαίσιο ανανεωμένο και ευρύτερο!
Δηλαδή ένα πλαίσιο-σχέδιο, πέρα των παραδοσιακών πολιτιστικών, με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα με ευαισθησίες με νέους ανθρώπους, ανθρώπους της καθημερινότητας, παλαιότερους έμπειρους και φυσικά Επιστήμονες.
Με ένα μεγαλύτερο «στοίχημα» πρόκληση, δηλαδή την πραγματική ανάδειξη ουσιαστικών θέσεων  σε όλες τις περιφέρειες και νομούς της Ηπείρου, και Ηπείρου χωρίς όμως απολιθωμένες παλαιοκομματικές αποχρώσεις για τον τόπο.
Ένας συνδυασμός Ενότητα για την Ήπειρο  με στόχο και όραμα. Με στρατηγική την θέληση!  για τους ανθρώπους μας, για τις αξίες μας, με παρουσίαση δομημένων προτάσεων και την μεγαλύτερη δυνατή σύνδεση αποδήμων με την Ήπειρο. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός της συμμετοχής στον συνδυασμό «Ενότητα για την Ήπειρο»! 
στην Υποψηφιότητα μου για το Δ.Σ στην ΠΣΕ. 

Θα περιοριστώ σε δήλωση λιτή όπως αρμόζει στους Ηπειρώτες  Θεσπρωτους!
Τους σκεπτόμενους ανθρώπους εκείνους της βασανισμένης καθημερινότητας με τις έντονες ανησυχίες του μόχθου και του κόπου.

Να γίνει έργο στην ΠΣΕ για την Ήπειρο και τους αποδήμους περισσότερο.!

Η ΠΣΕ με τις αδελφότητες και συλλόγους έχουν μπει σε νέα εποχή!
Μια εποχή πιο «σφιχτή» και διαφορετική από όσα είχαμε συνηθίσει έως σήμερα.
Αυτό το «περισσότερο» να είναι «ανθρωποκεντρικό»  χωρίς να παραμελεί τα έως τώρα παραδοσιακά, αλλά να εδράζεται  σε ένα πλαίσιο συνεχής «γεφύρωσης & επικοινωνίας» ουσιαστικής και πραγματικής με τις ιδιαιτέρες πατρίδες μας και χωριά.   
Δηλαδή, αυτό που οι Ηπειρώτες ξέρουν καλύτερα να κάνουν εδώ και χρόνια με τα αθάνατα Ηπειρώτικα πετροκτιστα λαξευτά γεφύρια!
Να «γεφυρώνουν» παντοτινά σχέσεις  ανθρώπων και ψυχών! την πατρίδα τον τόπο τους με όλους τους Ηπειρώτες αποδήμους της Ελλάδας και του κόσμου.!     
Υποψήφιος στον συνδυασμό «Ενότητα για την Ήπειρο»! 
Με Εκτίμηση- για τους απόδημους Ηπειρώτες .
Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου 
MBA BScHons (Οικονομολόγος - Πολιτικός Αναλυτής)