Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» που διεξήχθη στην Αμαλιάδα


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο προώθησης ελληνικών προϊόντων με τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» που διεξήχθει στην Αμαλιάδα. στον νομό Ηλείας.
 Η έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, των Περιφερειών Ελλάδος και των Επιμελητηρίων Ελλάδας.
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο υπουργός πολιτισμού κ. Τζαβάρας, ο τ. υπουργός κ. Κοντογιάννης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αγγελόπουλος .
 Σε χιλιάδες μπορούμε να υπολογίσουμε τους επισκέπτες στην εκδήλωση καθώς υπήρχε συνεχής ροή κόσμου που τίμησε την εκδήλωση και ενημερώθηκε για τα εκθέματα γνωρίζοντας συγχρόνως και τους εκθέτες.
 Ο στόχος του Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» επετεύχθη προβάλλοντας, αναδεικνύοντας και δικτυώνοντας τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις μέσα από μια σειρά δράσεων που ελάβαν χώρα το τριήμερο που μας πέρασε.
 Παραγωγοί από περιοχές της Ελλάδας καθώς και απο τον νομό Ηλείας παρουσίασαν τα προϊόντα τους
 Οι επισκέπτες της έκθεσης είχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον παραδοσιακό κεραμοποιό, την παραγωγή παραδοσιακών γλυκών κουταλιού αλλά και πρωτότυπων νέων συνταγών
 Διάσημοι Chef παρουσίσαν gourmet αλλά και παραδοσιακά πιάτα με προϊόντα από όλη την Ελλάδα