Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Τέσσερις συλλήψεις - Κατασχεθήκαν όπλα και πυρομαχικά


Τέσσερις συλλήψεις στην Αχαΐα για παράνομη οπλοκατοχή
Κατασχεθήκαν όπλα και πυρομαχικά

1. Συνελήφθησαν χθες (24-1-2013) το απόγευμα στη Χαραυγή Αχαΐας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες (αδέλφια), ηλικίας 50 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα σε έρευνες που ενήργησαν οι Αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, τόσο στην οικία των δυο ημεδαπών όσο και στο περιβάλλοντα χώρο της, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :


 Δυο δίκαννα κυνηγετικά όπλα
 Δυο περίστροφα
  Εκατόν δεκαεπτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
  Εξήντα εννέα κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


2. Συνελήφθησαν χθες (24-1-2013) το μεσημέρι στη Δροσιά Αχαΐας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες (αδέλφια), ηλικίας 28 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, κλοπή και πλαστογραφία.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στην οικία των δυο συλληφθέντων στη Δροσιά Αχαΐας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

  Ένα περίστροφο
   Ένα κυνηγετικο όπλο
    Τριάντα οκτώ φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
    Δυο δίκυκλες μοτοσικλέτες, εκ των οποίων η μια είχε αφαιρεθεί πριν δυο μήνες από 54χρονο ημεδαπό ενώ στην άλλη, οι δράστες είχαν αλλοιώσει τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών .