Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΟΔΑΠ ΣΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ


Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ανακοινώνει το πρόγραμμα συμμετοχής των δραστηριοτήτων του στα εορταστικά δρώμενα του Δήμου μας, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς:
1.     ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ: Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, θα ερμηνεύσει τα Κάλαντα καθώς και Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και τραγούδια.
2.     ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ: Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12.30 μ.μ., στο Εμπορικό Κέντρο “VENUS” επί της οδού Αγίου Ιωάννου, θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

3.     ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ: Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 και από ώρα 9.30π.μ., η Δημοτική Φιλαρμονική θα παρουσιάσει τα Κάλαντα καθώς και Χριστουγεννιάτικη μουσική σε 7 πλατείες της Πόλεως, με την ακόλουθη σειρά: Πλατεία Πευκακίων, Πλατεία Ιόλα, Πλατεία Μελίνα Μερκούρη, Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης (Αρκαδίου), Πλατεία Ηρώων Αιγαίου (Τσακός-ΚΑΠΗ), Πλατεία Αγίου Ιωάννου, Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. Από την Πλατεία Αγίου Ιωάννου, η Δημοτική Φιλαρμονική θα κατευθυνθεί πεζή μέσω της οδού Αγίου Ιωάννου (στην οποία θα πραγματοποιήσει στάσεις) προς την Κεντρική Πλατεία, όπου και θα παρουσιάσει το κυρίως πρόγραμμά της.
Την ίδια εμφάνιση θα πραγματοποιήσει και την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012.
4.     ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ: Συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, με την κατασκευή της Φάτνης της Κεντρικής Πλατείας από τους Σπουδαστές τους.