Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ ΤΟΥ MONEY SHOW


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εργασίες της πρώτης ημέρας του πολυσυνεδρίου - έκθεσης MONEY SHOW που πραγματοποιείται στι ΞΕΟΔΟΧΕΙΟ HILTON με την συμμετοχή περισσοτέρων απο 80 εταιριών και με ειδικό αφιέρωμα στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Ενδεικτικό της μεγάλης ανταπόκρισης των συμμετοχών απο την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας ήταν η παρουσία στην συνέντευξη τύπου του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου που αναφέρθηκε στην σημαντικότητα των συμμετοχών απο την περιφέρεια αλλά και την ώθηση που μπορεί να δώσουν στην οικονομία οι τοπικοί παραγωγοί.Ο Βασίλης Λοϊζος αναφέρθηκε στην ευκαιρία που δίνεται στην Αιτωλοακαρνανία να προβληθεί αλλά και να έρθει σε επαφή με εταιρίες και ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δραστηριότητα στο τόπο μας. Μάλιστα μίλησε για εξωστρέφεια του νομού αλλά και για τις επιχειρηματικές επαφές που θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να έχουμε και εξαγωγές των προϊόντων μας.
Στην συνέχεια το λόγο πήραν οι τοπικοί παραγωγοί αναλύοντας ο καθένας τους στοιχεία για την εταιρία και τα προϊόντα τους.
Αργά το βράδυ το πρόγραμμα έκλεισε με την συζήτηση με θέμα ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ : ΠΑΡΕΛΘΟΝ - ΠΑΡΟΝ - ΜΕΛΛΟΝ και ομιλητές τους κ. κ. ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΕΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΙΚΟ ΜΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ & ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΛΙΜΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΟ. ενώ σύντομο  χαιρετισμό έκανε και ο πρώην Βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης.