Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΑ (1) ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2013


ΔΟΥ ΛΑΜΙΑΣ – ΔΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ … Δύο “μέτρα” και δύο “σταθμά” ….

Το κίνημα για τα μη ανταποδοτικά τέλη φαίνεται να παίρνει διαστάσεις, αφού συνεχίστηκε σήμερα και στη Λαμία η κατάθεση του (1) ενός ευρώ, για τα μη ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο Αγρίνιο προσήλθαν πολλοί πολίτες, για να καταβάλουν το ένα(1) ευρώ, αλλά οι υπάλληλοι του Π&Δ, αρνήθηκαν να παραλάβουν τις αιτήσεις και στη συνέχεια κλείδωσαν(?) το γραφείο και… έφυγαν….


 Οι ίδιοι υπάλληλοι που προσπαθούν να εμποδίσουν τον αγώνα του πανελλαδικού κινήματος κατά των μη ανταποδοτικών τελώνείναι αυτοί που όταν θίγονται τα προσωπικά (κεκτημένα...) τους συμφέροντα διαμαρτύρονται για τη “φοροληστεία” και τα “παράνομα χαράτσια” … Δεν κάνουν όμως τίποτε στη .......
πράξη για τον "λαουτζίκο" ως συνδικαλιστικός φορέας, που στενάζει κάτω από την μπότα του Ράϊχενμπαχ της κ. Μέρκελ και της τρόϊκας εσωτερικού. Η δουλικότητα των εκπροσώπων της υπηρεσίας στο έπακρο.

Κρύβονται πίσω από ένα επίδικο γνωμοδοτικό έγγραφο και αρνούνται να ασκήσουν το υπηρεσιακό τους καθήκον, όπου αντιστρατεύονται συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. 
Η άρνηση εκτέλεση διοικητικής πράξης, όπως η παραλαβή αίτησης-δήλωσης-κατάθεσης 1ος ευρώ για τα τέλη κ.λ.π. απο κάθε πολίτη κάθε δημόσιας υπηρεσίας εμπίπτει στην παράβαση καθήκοντος σύμφωνα και με τον 1599/86.

 Καλείτε συνεπώς ο κ. εισαγγελέας πρωτοδικών Αγρινίου να επιληφθεί των καταγγελιών μας, τα στοιχεία υπάρχουν και την Παρασκευή θα προσκομισθούν και επίσημα.