Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος παρέστη στη Δοξολογία για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο και την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης. Εξερχόμενος από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχόμαστε χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη που γιορτάζει τον Προστάτη Άγιο, τον Άγιο Δημήτριο και παράλληλα γιορτάζει τη μνήμη του «Όχι» της 28ηςΟκτωβρίου. Ένα «Όχι» που πρέπει να ακουστεί ξανά σε εκείνους οι οποίοι έρχονται ως κατακτητές με οικονομικά όπλα για να καταργήσουν την Εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας.

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει επίσης, τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της. Εύχομαι σύντομα η Ελλάδα να γιορτάζει την απελευθέρωσή της από εκείνους τους δανειστές που λειτουργούν ως βδέλλες πίνοντας το αίμα του Ελληνικού λαού.

Είναι καθήκον του ελληνικού λαού να αντισταθεί απέναντι στην προσπάθεια παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Εμείς θα το πράξουμε. Και πιστεύω ότι πολύ σύντομα σύσσωμος ο ελληνικός λαός θα καταφέρει ξανά να ζήσει ελεύθερος.»


Διαβάστε επίσης:

Διαδώστε το