Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ντόπερμαν σπέρνει τον πανικό στη Ναύπακτο

Καταγγελία Αναγνώστη του Nafs Click
Χθες βράδυ περίπου στις 10 το βράδυ νεαρός συμπολίτης μας ενώ είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα, δέχθηκε επίθεση από ένα σκύλο ράτσας ντόπερμαν, στην περιοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου.
Για να γλιτώσει τα χειρότερα ο νεαρός πρόλαβε και κλείστηκε στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο έντρομος νεαρός με τον σκύλο του δεν μπορούσε να ξεφύγει από το αγριεμένο ντόπερμαν. Μετά από αρκετή ώρα κάλεσε φίλο του για να έρθει με ενισχύσεις να τον απεγκλωβίσει. Το αγριεμένο  ντόπερμαν ταυτόχρονα, έψαχνε απεγνωσμένα να βρει τρόπο να μπει στο προαύλιο. Μετά από λίγη ώρα τα κατάφερε μπαίνοντας από την πίσω πλευρά του σχολείου. 

Για καλή τύχη όμως του νεαρού αλλά και του σκύλου του, ήρθαν φίλοι του με αυτοκίνητο για να τους απεγκλωβίσουν και οριακά πρόλαβαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους. Σε κατάσταση ΣΟΚ και ΑΜΟΚ ο νεαρός πήγε στο Α.Τ Ναυπάκτου για να καταγγείλει το γεγονός, αλλά και να προλάβει νέα επίθεση του σκύλου που αλώνιζε ελεύθερος και έσπερνε τον πανικό στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του νεαρού που μας κατήγγειλε το γεγονός, ο σκύλος ανήκει σε κάτοικο της περιοχής, που πολλά βράδια αφήνει τον αγριεμένο σκύλο ελεύθερο. Προσοχή σε όσους κινούνται στην περιοχή !