Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μοναδική η συναυλία με Μαχαιρίτσα, ξεχωριστή η 2η γιορτή γεύσης και παράδοσης


Μετά την καταπληκτική συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα και Ζίνα Αρβανιτίδη, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το βράδυ στον χώρο του παλιού Σταθμού του τρένου στη Δ.Ε. Διονύσου και θα μείνει αξέχαστη για πολύ καιρό λόγω της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισε, ο Οργανισμός Νεολαίας Άθλησης και Πολιτισμού «Ο ΘΕΣΠΙΣ» διοργάνωσε μία ακόμη ξεχωριστή εκδήλωση σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους.
Πρόκειται για την 2η γιορτή γεύσης και παράδοσης που έγινε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον περιβάλλοντα χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κρυονερίου, που εξελίχτηκε σε ένα ταξίδι γεύσεων με έντονο το χρώμα της παράδοσης από κάθε γωνιά της πατρίδας μας.
Στην εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος, συμμετείχαν οι εξής φορείς:
Πολιτιστικός –Πνευματικός Όμιλος Ν. Παλατίων – Δ. Ωρωπού – Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Δ.Ε.Ν. Παλατίων, Πανθρακική Ομοσπονδία Νοτίου Ελλάδος, Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, Σύλλογος Αρκάδων Αγ. Δημητρίου, Σύλλογος Γυναικών Ν. Αρτάκης «Η ΚΥΖΙΚΟΣ», Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κρυονερίου. 
Εκτός του Δημάρχου Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη, του Δημάρχου Ωρωπού κ. Γιάννη Οικονομάκου, παραβρέθηκαν: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Ροΐδης, ο οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαβασιλείου, Παππάς, Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κοντάκης, Μπιτάκος, Τζανετή, ο πρόεδρος του ΟΝΑΠ «Ο ΘΕΣΠΙΣ» κ. Χρήστος Ποτίδης, πρόεδροι και μέλη τοπικών Συμβουλίων και πλήθος κόσμου.
Ο ΟΝΑΠ «Ο ΘΕΣΠΙΣ» με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στην επιτυχία των εκδηλώσεων.