Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Ένα μεγάλο σεξουαλικό μυστικό για σίγουρη αφύπνιση στη σχέση σας!


Καλά τα μεγαλεπίβολα σχέδια για ακόμη πιο σταθερή σχέση, υπέροχα τα φαντεζί δώρα και οι εκπλήξεις της στιγμής (και της προηγούμενης ημέρας) «αγάπη μου φτιάξε βαλίτσα, φεύγουμε αύριο για Σαντορίνη». Όλα δεκτά, όλα σημαντικά, όλα απαραίτητα. Όμως, κάποιες φορές δεν χρειάζεται να ξηλωθείς για να της δείξεις πόσο τη θες, πόσο τη θεωρείς αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής σου, πόσο μετράει η παρουσία της «στ’ ανηφόρι που το λένε ζωή» (κι αυτό δεν στο λέμε για να δρας σαν «σπάγγος» από εδώ και μπρος) . Η εναλλακτική «απόδειξη» της αφοσίωσής σου στη σχέση σας, παρουσιάζεται παρακάτω…
Η μέθοδος για «ταρακούνημα» και αφύπνιση σε μια σχέση που γουστάρετε και οι δυο -αλλά η ρημάδα η καθημερινότητα σας έχει κολλήσει στον τοίχο και σας κάνει, ενίοτε, να βαριέστε και μόνο να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι του ποδιού-  είναι μία και δεν θέλει πολλή σκέψη: «ΑΡΠΑΧΤΕΣ» (διευκρίνηση: μεταξύ σας).
Δηλαδή, γρήγορα, χωρίς εισαγωγές και δίχως αγαπίτσες σεξάκια, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς προετοιμασία, χωρίς να χαμηλώσουν τα φώτα, χωρίς να φορεθούν τα ακριβά εσώρουχα (παρεμπιπτόντως, χάζεψε εδώ μια από τις πιο θεικές γυναίκες του πλανήτη, να φορά μόνο τα αποκαλυπτικά, σέξι εσώρουχά της), σεξάκια μεταξύ σας χωρίς οτιδήποτε να μοιάζει «προγραμματισμένο», με απωθεωτικό αυθορμητισμό και έκπληξη που τρέχει από τα μπατζάκια. Μην ξεχνάτε πως, μετά από κάποιο καιρό, η σιγουριά, το βόλεμα, η οικειότητα και η ρουτίνα της αλληλοαγάπης σκοτώνει το πάθος, που σημαίνει ότι χρειάζεται να αγγαρευτείς για να το επαναφέρεις στην τάξη. Κι εκείνη επίσης, δεν είσαι μόνο εσύ ο… χαμάλης!
Κάντε τις κομμάτι της σχέσης, χωρίς «οργανόγραμμα», «αρπαχτές» των λίγων λεπτών, σαν να είστε χωμένοι στις τουαλέτες του μπαρ (ιδανικά κάντε το εκεί όταν βρεθείτε), σαν να φουντώσατε απότομα και ακατανίκητα ενώ έχεις φορέσει την ποδιά, της φτιάχνεις τις λατρεμένες σου ταλιατέλες και πίνοντας κόκκινο κρασί έχετε έρθει σε σεξοτσακίρ κέφι και οι δυο και το μόνο που απομένει είναι απλά να της κατεβάσεις την κιλότα και να την πάρεις στα όρθια (προσοχή, μακριά ο πωπός της από τα μάτια της κουζίνας, πως θα φορέσει κοφτό μαγιό σε λίγο καιρό αν έχει έγκαυμα στο κωλομάγουλο;). Φερθείτε χωρίς αναστολές και χαζο-intro που εξανεμίζουν την κ**λα της στιγμής, σαν να «αρπάξατε» απότομα βλέποντας ταινία, χαζεύοντας το πρωταγωνιστικό ζευγάρι που έχει αφήσει τις αναστολές και έχει χυμήξει ο ένας στον άλλο, έτσι κι εσείς, «κάνε ό,τι κάνω», χωρίς ρομαντζάδες, αλλά με φουλ του πάθους και η χημεία θα αναλάβει τα υπόλοιπα -και οπωσδήποτε θα κάνει το θαύμα της!
Τι εννοούμε; Αυτές οι μικρές εκρήξεις πάθους (και γρήγορου, ζωώδους σεξ) σας φέρνουν πιο κοντά, δένουν ακόμη πιο «κόμπο» τη σχέση σας, διότι απελευθερώνουν ντοπαμίνη και οξυτοσίνη, δυο χημικά του οργανισμού που πυροδοτούν εν τέλει τα αγαπησιάρικα συναισθήματα. Αν το βάλετε τελικά (απροειδοποίητα, απρογραμμάτιστα είπαμε) στη ζωή σας το «σεξουαλικό rollercoaster», υπόψη, δεν χρειάζεται κάθε φορά να είναι εξίσου απογειωτικό και -ως performance- ένα εκπληκτικό-σεξ-προς-μίμηση-και-προς-βράβευση-με-όσκαρ. Όχι. Δεν είναι αυτός ο ρόλος του, ούτε η χρηστικότητά του, μην ψαρώσετε. Εδώ κυνηγάτε το… χαστούκισμα της σεξομουργέλας, το «ξυπνητήρι» των ζωωδών ενστίκτων σας, την υπενθύμιση ότι είστε και οι δυο σεξουαλικά ενεργοί -οριακά Πινατούμπο- και αυτό είναι η πιο χειροπιαστή απόδειξη για να πειστείτε μεταξύ σας.
Βασική προυπόθεση, όλο αυτό θέλει ειλικρίνια, αληθινό πάθος και ένταση στην πράξη. Ούτε προσποιήσεις, ούτε με το στανιό. Αν δεν σου βγαίνει μετά την πρώτη-δεύτερη προσπάθεια, πιθανώς έχεις βαρεθεί τη ζωή σου μαζί της και δεν σου βγαίνει ούτε μια σταγόνα το ερωτικό, μάλλον σε βλέπω να παίρνεις το δρόμο του χωρισμού, ούτε εσύ να ταλαιπωρείσαι, ούτε εκείνης να της τρως τα  νιάτα της.
Πηγή : mensguide.gr