Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μιχαλολιάκος «έχει ξεφύγει»


Δ.Τ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Με έκπληξη και αγανάκτηση, ακούσαμε το Δήμαρχο Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκο από το Δημοτικό Ραδιόφωνο «ΚΑΝΑΛΙ 1», που χρηματοδοτείται με χρήματα όλων των Πειραιωτών και διαβάσαμε σε ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του Δήμου, να ταυτίζει τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δια των λέξεων :
«ο άνθρωπος έχει ζαλιστεί από το 16 %............ είναι ανατριχιαστικό είναι ακραία αντιδημοκρατικό. Ο Ελληνικός λαός προσπαθεί να χαρακτηρίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως ακραία. Ασφαλώς και είναι. Το ίδιο είναι και ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ
Δεν είναι η πρώτη φορά που «έχει ξεφύγει» ο κ. Δήμαρχος.
Μόλις πριν μία εβδομάδα, αποκάλεσε τους Δημοτικούς Συμβούλους της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΛΙΜΑΝΙ ΑΓΩΝΙΑΣ» ( Ι. Καρδαρά - Μ. Σταθάκη ), που μαζί με εκατοντάδες Πειραιώτισσες και Πειραιώτες υποστήριζαν την ελεύθερη πρόσβαση στις ΠΛΑΖ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ και τη μη παραχώρησή τους σε ιδιώτη, για προεκλογικό «ρουσφέτι», ως «φασίστες», «τραμπούκους», «εξτρεμιστές».
Δεν θα τον ακολουθήσουμε στους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις, γιατί καταλαβαίνουμε τους λόγους που έχει χάσει την ψυχραιμία του.
Ελπίζουμε, ότι οι πολίτες του Πειραιά, που ανέδειξαν πρώτη δύναμη το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο Δήμο Πειραιά, θα δώσουν στις 17 Ιουνίου 2012, την τελική απάντηση στο σάπιο και φαύλο πολιτικό σύστημα, που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων και ο  Δήμαρχος Πειραιά     κ. Β. Μιχαλολιάκος.