Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Δήλωση Ι. Κοντούλη, αμέσως μετά τη συνάντηση Οικολόγων Πράσινων - Κοινωνικής Συμφωνίας


 
Αμέσως μετά την συνάντηση με την κυρία Λ. Κατσέλη και αντιπροσωπεία της Κοινωνικής Συμφωνίας, η οποία έγινε στα γραφεία των ΟΠ στην Κουμουνδούρου μετά από πρόταση της Κοινωνικής Συμφωνίας προς την Ε.Γ. των ΟΠ, η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, δήλωσε:
«Ευχαριστούμε την κυρία Κατσέλη γι' αυτήν την ευκαιρία που είχαμε να ανταλλάξουμε απόψεις. Οι Οικολόγοι Πράσινοι πιστεύουμε ότι οι πολιτικοί σχηματισμοί πρέπει να συζητούν μεταξύ τους. Στο πρόσφατο συνέδριό μας αποφασίσαμε την αυτόνομη κάθοδο στις επικείμενες εκλογές. Μέχρι και την τελευταία μέρα των εκλογών, θα τονίζουμε ότι διεκδικούμε να ανακτήσουμε αυτό το 0,07% που οριακά μας άφησε εκτός βουλής. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν επιδιώκουν έναν ευρύ διάλογο μ' εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που θέλουν τον απεγκλωβισμό της χώρας από την μέγκενη που επέβαλαν οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, την επόμενη Πέμπτη, θα καλέσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε μιλήσει προς αυτή την κατεύθυνση, να συζητήσουμε δημόσια τις προτάσεις μας. Την επομένη μέρα των επαναληπτικών εκλογών, δεν πρέπει να επαναληφθεί το ίδιο σενάριο που είδαμε στις προηγούμενες. Και σ' αυτό το πλαίσιο, οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν θέσεις, προτάσεις και ρόλο».
Εκτός από την κυρία Κοντούλη, στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους των Οικολόγων Πράσινων, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας Γ. Παρασκευόπουλος, ο συντονιστής εκτελεστικής γραμματείας Γ. Τσέκος και το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας Γ. Δημητρίου

http://pliroforiesota.gr