Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Οι Πρόεδροι των Σωματείων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα


Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο.
 
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα του Νομοσχεδίου που πρόσφατα ψηφίστηκε και έγινε νόμος του κράτους. Ο Πρόεδρος Δημήτρης Μωσαϊδης ανέλυσε στην εισήγησή του όλες τις πτυχές του νέου Νομοσχεδίου αλλά και τις παγίδες που αυτό κρύβει σε ορισμένα σημεία του. Το θέμα της έκδοσης νέων αδειών, η σύσταση εταιρειών στον κλάδο αλλά και ο νέος κανονισμός λειτουργίας των ΤΑΞΙ είναι μερικά απο τα σημαντικότερα ζητήμτα που θίγονται απο το Νομοσχέδιο.
 
Ενόψη μάλιστα της συνεδρίασης της επιτροπής που έχει συσταθεί απο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στις 10 Ιουνίου, αποφασίστηκε με επικεφαλής το Σωματείο του Αγρινίου όλοι οι Πρόεδροι των Σωματείων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα όπου και θα του εκθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους για το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στο χώρο των ΤΑΞΙ.