Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών της WOMEX 2012


Αγαπητή εθελόντρια,
              Aγαπητέ εθελοντή,

Η WOMEX 2012, η Παγκόσμια Έκθεση Μουσικής  πραγματοποιείται φέτος στην Θεσσαλονίκη, από την Τετάρτη 17 έως την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.
Η διοίκηση του Δήμου αγκάλιασε από την αρχή την προσπάθεια αυτή. Δημιουργούμε ευκαιρίες και δυνατότητες, φέρνουμε διεθνή γεγονότα στην Θεσσαλονίκη, καθιστώντας την πόλη διεθνή προορισμό σε πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό επίπεδο. Δίνουμε την ευκαιρία στο τοπικό δυναμικό να έρθει σε επαφή με καλλιτέχνες από το εξωτερικό  και να επικοινωνήσει το έργο του.
Διοργανώσαμε τη Biennale νέων καλλιτεχνών της Ευρώπης και της Μεσογείου, διεκδικήσαμε με επιτυχία τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας νεολαίας 2014 και τον Οκτώβριο σειρά έχει η WOMEX 12 Θεσσαλονίκη, η οποία για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε χώρα της Νοτιανατολικής Ευρώπης.
Η μουσική αυτή διοργάνωση θα φιλοξενήσει φέτος μια επιπλέον ειδική μουσική σκηνή, την  «Club Globalkan» αφιερωμένη στη μουσική των Βαλκανίων και θα παρουσιάσει καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης,  στις τρεις φεστιβαλικές βραδιές της WOMEX.
Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει σε αυτή, βοηθώντας με το δικό του τρόπο να ζήσει η πόλη της Θεσσαλονίκης μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές στα πολιτιστικά χρονικά της.
Οι εθελοντές θα δώσουν ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στη διοργάνωση, καθώς θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη και τους ανθρώπους της. Παράλληλα, οι εθελοντές, μέσα από την προσφορά τους στη WOMEX, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες που θα τους ενισχύσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (πχ. επικοινωνιακές, οργανωτικές δεξιότητες, ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις κτλ).
               Άνθρωποι κάθε ηλικίας και ειδικότητας μπορούν να γίνουν μέλος της ομάδας των εθελοντών της WOMEX, βάζοντας έτσι και αυτή το δικό τους λιθαράκι στη μεγαλύτερη μουσική διοργάνωση που επιχειρείται στην πόλη τα τελευταία χρόνια!!!  
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο :
           
                                                                             Με εκτίμηση
                                                                 Η Αντιδήμαρχος Νεότητας
                                                                  Αθλητισμού & Εθελοντών


                                                                                     Μαρία Πασχαλίδου