Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Ποιος είναι ο μάλλον υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Θεσπρωτία?


Ποιος είναι ο μάλλον υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Θεσπρωτία?
Από πού βαστάει η σκούφια του?
Είναι Φρέσκος? Θα τραβήξει?
Είναι ένας δικός μας άνθρωπος?

Το website μας ψάχνει, όπως δημοσιογραφικά οφείλει  για  έναν από τους Πιθανούς υποψήφιους με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για την Ακριτική Μονοεδρική Θεσπρωτία . Ας τα πάρουμε με την σειρά …σημειώνοντας αυτά που θεωρούμε σημαντικά!!!!
Το όνομα του: Κωνσταντίνος Σ. Κωνσταντίνου
Η καταγωγή του το Ακριτικό Γαρδικι Φιλιατών Θεσπρωτίας ένα από τα ορεινά χωριά της Μουργκανας και του Θυαμις (Καλαμά)!
Ασχολείτε ακομμάτιστα από το 1993 με τα κοινά  της ιδιαίτερης αγαπημένης Πατρίδας και με την Αδελφότητα Γαρδικιου ακολουθώντας το DNA των παππούδων στα ιδία χώματα τα Ριζατικα.
Επισκέπτεται σταθερά  και με συνέπεια το απομακρυσμένο χωριό και το έχει κάνει  αυτό με όλους τους πιθανούς τρόπους που φαντάζεστε !! από οποίο μέρος της γης και αν βρισκότανε!
Είναι  44 ετών….φρεσκαδουρα!     Είναι Πατέρας δυο αγοριών !.
Είναι Πτυχιούχος ΜΒΑ Οικονομολόγος, ΒcsHons Πολιτικός Αναλυτής  σε εφαρμοσμένες κοινωνικές επιστήμες από δυο διαφορετικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας που τον δεχτήκανε  στο Λονδίνο από το 1989 έως 1994. 
Σήμερα είναι και Επαγγελματικά χαρακτηρίζεται: Σύμβουλος επιχειρήσεων  Οικονομολόγος &  Επιχειρηματίας με Aτομική εταιρική παρουσία σε ιστοτόπους &  καταστήματα ,Εταιρίες από το 2004 έως σήμερα. ……το παλεύει δηλαδή σκληρά το θέμα μονός του!! Ξέρει να δουλεύει!
Πριν  εργάστηκε σαν Περιφερειακός διευθυντής για την Νότια Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε πολυεθνική Ηπειρώτικης καταγωγής μένοντας για  τεσσεραμισυ 41/2   χρόνια στην Ελβετία!
Έχει ταξιδέψει πολύ σε όλες αυτές τις Χώρες αγορές κάνοντας συμφωνίες και συμβόλαια με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και εταιρίες.
Πιο πριν δούλευε σε μεγάλη Ελληνική εταιρία Όμιλο εταιριών  σαν Διευθυντής Προϊόντων αντιπροσοπευωντας μεγάλους ξένους Επώνυμους οίκους με σημαντική παρουσία στην Ελληνική αγορά..
Ακόμα πιο πριν δούλευε σαν Διευθυντής πωλησεων σε όμιλο εταιριών παροχής Υπηρεσιών.
Έχει πάει κανονικά φαντάρος , έχει ένσημα, έχει δουλέψει από  15 ετών για να αγοράσει  το πρώτο του μηχανάκι, έχει δουλέψει  εδώ και εκεί για να τελειώσει τις σπουδές έχει τρέξει και προσφέρει σαν Έλληνας Φοιτητής στην Αγγλία  κτλ κτλ
Συμπέρασμα …Είναι ένας από Εμάς ,Έλληνας ένας αγωνιστής της καθημερινότητας!
Έχει πολύτιμες γνώσεις, ακαδημαϊκά αλλά και πρακτικά προσόντα.
Είναι περήφανος Ηπειρώτης Έλληνας με  περί τα 10+ χρόνια εμπειρία στο Εξωτερικό. Δεν  έχει  εξυπηρετηθεί Εργασιακά ποτέ από το Δημόσιο και άρα δεν έχει την νοοτροπία που μας βασανίζει έως σήμερα .
Αγαπάει τον τόπο του  την Θεσπρωτία  την Ελλάδα ! τις ντόπιες παραδόσεις , το κυνήγι και το ψάρεμα .
Μάλλον  εντυπωσιάζει  Θετικά !!!! Είναι μια  υπεύθυνη πρόταση  για υποψηφιότητα  ενός ανθρώπου που έχει αίσθηση της Ελληνικής καθημερινότητας με αγωνίες για το μέλλον και τα παιδιά μας.  Καλή δύναμη στη Θεσπρωτία Κωνσταντίνε!