Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝαπό 18.30 ώρα της 8-4-2012 έως 07.30 ώρα της 9-4-2012

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Σύλληψη -1- δράση)
Ληστείες
1) Την 8-4-2012/20.47 στην Αθήνα, συνελήφθη αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές και αναζητούνται (2) ομοεθνείς συνεργοί του, γιατί εισήλθαν σε κατάστημα «INTERNET CAFE» και αφού τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι στα χέρια τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του καταστήματος, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) μαχαίρι. 
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
2) Την 9-4-2012/02.40 στην Αθήνα, Λεωφ. Κηφισίας, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με κλεμμένο δίκυκλο μοτ-το και αναζητούνται.

Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Σύλληψη -1- δράστιδας)
Κλοπές
1) Την 8-4-2012/16.37 στα Άνω Λιόσια, συνελήφθη ημεδαπή, γιατί εισήλθε σε εργοτάξιο του προαστιακού σιδηρόδρομου και αφαίρεσε διάφορα εξαρτήματα.
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
2) Την 8-4-2012/16.39 στο Βύρωνα, άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής και αφαίρεσαν παγκάρι, το οποίο περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα τάματα. Δράστες αναζητούνται.

Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
Εμπρησμός
Την 9-4-2012/01.55 στο Νέο Κόσμο, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό (γκαζάκια), στα ισόγεια γραφεία οικήματος, όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με αποτέλεσμα από την έκρηξη και την εκδηλωθείσα πυρκαγιά, να καταστραφούν ολοσχερώς τα γραφεία. Επίσης καταστράφηκε ολοσχερώς (1) Ι.Χ.Ε. αυτ-το και προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε έτερο, τα οποία ήταν σταθμευμένα πλησίον. Δράστες  αναζητούνται.

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δ/νση Ασφ. Θεσ-νίκης
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Σύλληψη -1- δράστη)

Σύλληψη ατόμου για οφειλές προς το Δημόσιο
Την 8-4-2012/12.30 στη Θεσ-νίκη, συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν (2) Εντάλματα σύλληψης για φορολογικές παραβάσεις και πλαστογραφία μετά χρήσεως, το συνολικό όφελος των οποίων υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 15.000 €. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσε (1) απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Δ/νση Ασφ. Θεσ-νίκης
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Ενεργείται προανάκριση)
Ανεύρεση ανθρώπινου σκελετού
Την 8-4-2012/17.30 στην Πολίχνη Θεσ-νίκης, περιοχή «Νεόκτιστα», από διερχόμενο εντοπίστηκε σε ρέμα βάθους (20-30) μέτρων, ανθρώπινος σκελετός, πιθανόν γυναίκας, ενώ πλησίον βρέθηκε γυναικεία τσάντα, εντός της οποίας υπήρχαν διάφορα αντικείμενα - ενδύματα. Από τη μακροσκοπική εξέταση και νεκροψία, διαπιστώθηκε ότι το κρανίο έφερε χτύπημα στην άνω δεξιά πλευρά, πιθανόν από πυροβόλο όπλο. Ενεργείται προανάκριση. 
 


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΗΠΕΙΡΟΥ

Α.Δ. Ιωαννίνων
Ηλεκτρονική Ενημέρωση
(Σχηματισμός δικογραφίας)
Κλοπές
Από την Υ.Α. Ιωαννίνων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, γιατί σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν (20) μέτρα καλώδια ρεύματος, τα οποία είχε αφαιρέσει από εργοστάσιο επεξεργασίας μαρμάρων, στην περιοχή των Πετραλώνων Ιωαννίνων, την 30/31-3-2012. Σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν (2) ιμάντες ασφάλισης φορτίων και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία είχε αφαιρέσει από την ίδια επιχείρηση την 1-3-2012. Άπαντα τα προαναφερόμενα κατασχέθηκαν.

Α.Δ. Θεσπρωτίας
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Σύλληψη -2- δραστών, ενώ αναζητείται συνεργός τους)
Περί ναρκωτικών
Την 8-4-2012/04.30 στη Ραβένη Θεσπρωτίας, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο σε δασώδη περιοχή Ι.Χ.Ε. αυτ-το, έμφορτο με (544) κιλά και (784) γραμμάρια κάνναβης. Από την έρευνα προέκυψε ότι δράστες είναι (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 ετών αμφότεροι και 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι εγκατέλειψαν το ως άνω όχημα, την 04.30 ώρα της ιδίας, όταν αντελήφθησαν αστυνομικό συνεργείο και διέφυγαν με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτ-το με προορισμό την Αθήνα,  όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην Ελευσίνα οι (2) ημεδαποί, ενώ αναζητείται ο αλλοδαπός συνεργός τους.

Α.Δ. Ιωαννίνων
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
Ληστεία
Την 9-4-2012/04.37 στα Ιωάννινα, (2) άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κασκόλ, εισήλθαν σε ταχυφαγείο, και ακολούθως σε παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων, και με την απειλή δίκαννων κυνηγητικών όπλων, αφαίρεσαν από τους υπαλλήλους των ανωτέρω καταστημάτων, τις εισπράξεις. Δράστες  αναζητούνται.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Δ. Ηλείας
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
Ληστεία
Την 9-4-2012/03.38 στο Κάτω Σαμικό Ηλείας, (3) άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισήλθαν στην οικία ημεδαπών και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και (1) κυνηγετικό όπλο. Δράστες  αναζητούνται.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ. ΚΡΗΤΗΣ

Α.Δ. Ρεθύμνου
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
Ληστεία
Την 9-4-2012/01.30 στον Αγ. Ιωάννη Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, (2) άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν στην οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού, αφού τον δέσμευσαν, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες  αναζητούνται.

http://pliroforiesota.gr/